17:17:37
Стоп булінг!

28 лютого у нашому садочку вихователь Поліщук В. провела консультацію для батьків "Стоп булінг". Вона зазначила, що булінг серед дітей дошкільного віку розповсюджений набагато більше, ніж можна припустити. Оскільки така поведінка асоціюється, як правило, з дорослими дітьми, вона часто упускається з очей у ранньому віці, коли досить важко відрізнити абсолютно нормальні соціальні експерименти й булінг на ранніх стадіях формування.
Булінг – це ж не тільки фізична агресія, булінг може здійснюватись і через соціальний тиск, наприклад, коли група дівчаток неодноразово й демонстративно відмовляється грати з іншою дівчинкою, або це можуть бути словесні нападки, такі як безперервні насміхання та висміювання.
В кінці свого виступу вихователь зазначила: Булінг у дошкільному середовищі відбувається набагато частіше, ніж повинен. І якщо дитина стала однією із «жертв», не кажіть їй, щоб вона стала більш «жорсткою» і не примушуйте її розв’язувати цю проблему самостійно. Уживайте всих заходів, щоб захистити вашого малюка, здійснюйте візити в дитячий садок і давайте дитині інструменти, які не тільки стануть їй у пригоді в ранньому дитинстві, а й допоможуть уникнути знущань у майбутньому.

 

Переглядів: 403 | Додав: YaroslavBykanov | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar